Vervangen van een defecte draadloze Perixx usb adapter / usb dongle

perixx distributeur2

Het grote verschil tussen Bluetooth muizen en 2.4ghz muizen is natuurlijk dat de laatste gebruikt maakt van een usb adapter / usb dongle. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf niks hoeft te installeren of in te stellen. Je moet alleen de usb adapter in een usb poort van de computer plaatsen en de computer installeert zelf de drivers en 2 seconden later kan je de muis/toetsenbord al gebruiken.

Er zit echter een heel groot nadeel hieraan en dat is dat elke usb adapter gekoppeld wordt aan de specifieke muis/toetsenbord. Dit is nodig omdat het anders zou kunnen gebeuren dat iemand met dezelfde muis bij jou op kantoor niet alleen zijn eigen muis beweegt, maar ook die van jou. Als echter jouw usb adapter stuk gaat kan je dus ook vaak niet zo snel deze vervangen door een andere.

Gelukkig kunnen wij als Perixx distributeur vervangende usb adapters leveren. Indien het voor een product is die u ook bij ons gekocht heeft dan kan dit in de meeste gevallen zelfs gratis. U kunt hiervoor per mail contact met ons opnemen. Indien het gaat om een bij ons gekocht product vermeld dan ook a.u.b. direct het ordernummer.

2 reacties op “Vervangen van een defecte draadloze Perixx usb adapter / usb dongle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van anti-rsimuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1045 reviews.