Goedkope monitorstandaard Ikea hack

Goedkope monitorstandaard Ikea hack

Naast een ergonomische muis is het ook zeer belangrijk dat de monitoren op de juiste (oog) hoogte staan. Dit heeft ontzettend veel invloed op je gehele houding. Vaak wordt gedacht dat monitor-, ofwel beeldscherm standaarden duur zijn, maar met een simpele Ikea hack heeft u al snel een goedkope, maar ook zeer stijlvolle monitorstandaard.

Benodigdheden voor de monitorstandaard

  • Een Ikea Lack wandplank. Hierbij kunt u nog kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren
  • Twee paar Raffig Afsluitknoppen – Inderdaad bedoeld voor afsluiten van gordijnroedes, maar perfect voor onder de wandplank.

De Ikea monitorstandaard maken

Omdat de Raffig afsluitknoppen schroefdraad hebben hoef je alleen maar 4 gaten in de onderkant van de Lack wandplank te boren en de afsluitknoppen er in te draaien. Optioneel kan je nog wat lijm toevoegen om het extra stevig te maken. Een andere optie, die ook weer iets duurder is, is om een usb hub te bevestigen onder de monitorstandaard.

goedkope-monitorstandaard-ikea-hack-2

Ergonomische laptopstandaard?

Voor wie een laptop heeft en een verstelbare laptopstandaard wil hebben we een goedkoop alternatief in huis; de Grundig Verstelbare Ergonomische laptopstandaard. Deze ergonomische laptopstandaard van het Duitse merk Grundig zorgt er voor dat je comfortabel en ergonomisch voor lange tijd op je laptop/notebook kan werken. Deze kunnen we aanbieden voor slechts 15,95.

Ook hebben we een voordelig Ergonomisch laptop set samengesteld, bestaande uit een ergonomische muismat + laptopstandaard en een van onze bestsellers; de 5D ergonomische muis.

Bron: Joan Rico, Ikeahackers.net  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van anti-rsimuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1045 reviews.